FOODPLAN

EAT ACCORDING YOUR GOALS

Pastasalade met feta en courgette.jpg
Cajun garnalen.jpg

VOEDINGSSCHEMA

Geen diëet, maar een levensstijl.

Zit je niet lekker in je vel, ben je uit balans en wil je af van die overtollige kilo’s dan is het Foodplan iets voor jou! Met het Foodplan val je niet alleen af, maar leer je ook hoe je die kilo’s eraf houdt.

 

Hoe werkt het?

Het Foodplan is geen dieet, het is een manier om je levensstijl te veranderen. Door kleine veranderingen aan te brengen in jouw huidige eetpatroon leer je stapje voor stapje wat gezond en lekker eten nou daadwerkelijk is. Want ik geloof dat je die twee zeker kunt combineren. Vergeet alle crashdiëten en het jojo-effect, maar ga voor blijvend resultaat.

In het Foodplan staat een dagschema met de voedingswaarden die voor jou van toepassing zijn. Deze wordt berekend op basis van jouw leeftijd, lengte, gewicht en levensstijl. Daarnaast geef ik je een lijst met verschillende gezonde en lekkere maaltijden die je kunt afwisselen. Ook ontvang je veel handige tips en een persoonlijk advies hoe je jouw slechte eetgewoontes en valkuilen onder controle kunt krijgen.

Hoeveel ga ik afvallen?

Het is helemaal afhankelijk van jouw inzet hoeveel je gaat afvallen. Ik kan je alleen de hulp bieden en je blijven motiveren, maar je zult het zelf moeten doen. In de meeste gevallen val je gemiddeld per week 0,5 kg af. Hoeveel je in totaal gaat afvallen is totaal afhankelijk van hoe goed jij je aan het schema houdt en hoe en hoeveel je erbij gaat sporten. Begin je met sporten dan kun je in het begin veel extra kilo's verliezen, maar als je lichaam spiermassa gaat opbouwen zie je dit terug op de weegschaal. Om die reden vraag ik je ook jouw omtrek in centimeters door te geven. Soms zie je het niet terug in het getal op de weegschaal, maar merk je het wel aan de verloren centimeters en het aller belangrijkste aan je eigen gevoel.

 

Wat betekent het Foodplan:

  • Ik maak een voedingsschema op maat

  • Ik geef je persoonlijk advies

  • Ik stuur je meerdere menu's

  • Ik houd rekening met allergieën  

  • Ik geef je 24/7 online begeleiding en support

Wat kost een Foodplan?

Overtuigd dat dit de beste manier is om af te vallen en een nieuwe levensstijl aan te leren? Neem dan nu contact met me op, dan gaan we samen aan de slag! Het Foodplan plus 8 weken wekelijkse online check ups, 24/7 begeleiding en feedback momenten kost eenmalig €70,-. 

BMI in beeld.png

Bereken je BMI

PT.JPG
Workoutplan.JPG
Coaching.JPG