gym

BLOG POST

  • Maxime

Voordelen van buiten trainen

In de wintermaanden buiten trainen is voor vele een no go, maar in de huidige situatie met de sportscholen gesloten zijn we hier toch echt op aangewezen. Toch is buiten trainen, met deze temperaturen, helemaal zo slecht nog niet! Ik heb een paar voordelen voor je op een rijtje gezet! Stay positive!


Wisselende omgeving

Binnen in de sportschool werk je vaak hetzelfde rondje af, zie je dezelfde muren, machines en vaak ook dezelfde mensen. In de buitenlucht is er veel meer variatie! Je komt op andere plekken, kan genieten van de natuur en je ziet eens wat andere gezichten. Deze nieuwe en wisselende omgeving kan zeker een boost aan motivatie geven.


Frisse lucht en zonlicht

Uit het stinkende zweethok en hop de frisse lucht in. Een groot voordeel van buitensporten is dat je genoeg frisse en zuurstofrijke lucht hebt en je pakt gelijk nog wat zonnestraaltjes mee. Een beetje extra vitamine D doet iedereen goed, helemaal in deze donkere maanden.


Genoeg variatie

Het enige nadeel van buiten trainen is direct ook weer een voordeel. Het gebruik van apparaten en fitness attributen is zo goed als niet mogelijk buiten. Tenzij jij je home gym naar de tuin verplaatst. Buiten sporten daagt ons uit creatief te zijn. Door gebruik te maken van attributen in de omgeving kun je toch altijd een leuke en gevarieerde training neerzetten.


Timing

Geen tijd reserveren, geen blokken, helemaal niks. Als je buiten gaat trainen kun je zelf bepalen wanneer, hoelang en hoe vaak je gaat. Geen regels, behalve dan dat je met maximaal 2 personen samen sport, maar verder ben je vrij om te gaan en te staan waar je wilt. Ideaal toch?


Heb jij al zin gekregen in een buiten training? Check dan één van mijn workouts voor inspiratie.
45 keer bekeken

Contact

Fitness studio:

Purmerend

fabfitmaxime@hotmail.com

Kvk: 73886815 

BTW: NL001222665B59

Volg mij op social media

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Openingstijden

Ma t/m do

08:00 - 21:00 uur

Vrij & Za

08:00 - 14:00

Zo gesloten​

©2018 by FabFitMaxime. Proudly created with Wix.com