gym

BLOG POST

  • Maxime

Tips om af te vallen!

Met deze tips ga jij gegarandeerd afvallen en kun je het ook volhouden! Elk dieet werkt alleen de kunst is het volhouden en de manier van eten en balanceren je eigen maken.


1. Track je eten.

Het klink misschien obsessief maar als je enkele weken bijhoud wat je eet zul je merken dat het steeds makkelijker gaat. Na een tijdje kun je zelf goed inschatten hoeveel kcal een bepaald product of maaltijd bevat en zo je voeding bijhouden.


2. Preppen.

Het voorbereiden van je maaltijden scheelt je tijd en moeite en daarnaast voorkomt het ook dat je naar de verkeerde dingen grijpt.


3. Halveer porties.

Eet kleinere porties per keer en kies voor een overload aan groenten bij je maaltijd. Beperk de koolhydraten die suikers en/of zetmeel bevatten en kies voor de groene koolhydraten; groentes.


4. Kies voor komkommer.

Dit is een product die je oneindig kan eten. Neem daarom altijd een bakje met komkommer schijfjes mee tegen de trek en combineer dit bij een verjaardag/borrelavond met een lekker yoghurtdipje.


5. Hou vol.

Alles gaat en staat bij volhouden. Zet een doel en werk hier langzaam naartoe! Ga niet alleen voor snel kg's verliezen maar zeker ook voor verandering in levensstijl.
142 keer bekeken

Contact

Fitness studio:

Purmerend

fabfitmaxime@hotmail.com

Kvk: 73886815 

BTW: NL001222665B59

Volg mij op social media

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Openingstijden

Ma t/m do

08:00 - 21:00 uur

Vrij & Za

08:00 - 14:00

Zo gesloten​

©2018 by FabFitMaxime. Proudly created with Wix.com