gym

BLOG POST

  • Maxime

Afvallen is k*t

Hee hallo ! Vind jij afvallen ook zo kut?!


Baal jij ook zo van dat randje over je broek, of die jurk die net ff te strak zit na de feestdagen. We beginnen deze maand massaal weer met goede voornemens en de absolute nummer 1 is toch wel afvallen.


De boodschap die massaal verkondigd wordt is dan ook; we moeten slanker en fitter worden. Personal trainers zijn niet aan te slepen, afslankboeken worden nog steeds goed verkocht en eiwitten zijn nog nooit zo populair geweest.


Gedurende het jaar zijn de nodige discussies over afvallen weer voorbij gekomen. Wat werkt wel? Wat werkt niet? Hoe snel kun je afvallen? Kun je plaatselijk afvallen? Het is een veelbesproken onderwerp op verjaardagen en bij het koffiezetapparaat op kantoor. Maar wat werkt nou echt? En waarom willen we allemaal zo graag afvallen?


Over één ding zijn we het denk ik allemaal wel eens, afvallen is kut! En daarom wil ik hier de komende tijd dieper op ingaan. Elke week neem ik je mee in een onderwerp met betrekking op afvallen; ons lichaam, voeding, training en mindset. Alles komt aanbod. En heb jij zelf een echt k*t verhaal over jouw afvalrace deel dat dan gerust met mij!


In het eerste blog gaan we 'lichaamsvet' onder de loep nemen.185 keer bekeken

Contact

Fitness studio:

Purmerend

fabfitmaxime@hotmail.com

Kvk: 73886815 

BTW: NL001222665B59

Volg mij op social media

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

Openingstijden

Ma t/m do

08:00 - 21:00 uur

Vrij & Za

08:00 - 14:00

Zo gesloten​

©2018 by FabFitMaxime. Proudly created with Wix.com