WIE IS MAXIME ?

Dit ben ik en die foto er naast ja dat was ik! Met de nadruk op was. In 2014 heb ik besloten afscheid te nemen van dat meisje. Het meisje wat altijd als het grappige dikkerdje werd gezien, humor gebruikte om pijn weg te lachen en in alle stilte emoties weg at. Eten was voor mij een manier om een bepaalde leegte op te vullen of emotie te verkroppen. Die leegte wordt nu gevuld met energie, motivatie en enthousiasme! En dat allemaal omdat ik het geluk heb gevonden in fitness en vooral in mezelf. 

Ik ben Maxime, 30 jaar en een geboren en getogen Amsterdammer. Op Instagram kun je mij vinden als @fab_fit_maxime waar ik mijn dagelijkse fitjourney deel met iedereen die het interessant vindt om te volgen. Naast mijn baan als marketeer mag ik mij sinds juni 2018 fitnesstrainer noemen en probeer ik andere te helpen, coachen en motiveren bij sporten en afvallen. Met name afvallen heeft mijn interesse omdat ik zoals ze dat zo mooi noemen ‘ervaringsdeskundige’ precies weet hoe zwaar en moeilijk het is om af te vallen en met name het dan ook vol te houden.

 

Ik heb in mijn relatief korte leventje tot nu toe echt alle diëten wel eens geprobeerd. Soms lukte het wel, maar vaak lukte het niet. Totdat bij mij in 2014 de knop definitief omging en ik klaar was met het ellendig en ongemakkelijk voelen in mijn eigen lichaam.

Sinds die tijd heb ik mijn levensstijl aangepast, ben ik gemiddeld 5 keer in de week in de sportschool te vinden en inmiddels 22 kg afgevallen. En nu… kan ik het wel volhouden.

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
Zware gewichten

MET MIJN EIGEN ERVARING WIL IK NU GRAAG ANDERE HELPEN!

Opleidingen & cursussen

  • Fitness Trainer A

  • Fitness Trainer B

  • Bewegingsdeskundige Overgewicht & Obesitas 

  • Zwanger & Fit

  • HBO Communicatie Management 

Mijn aanpak

Ik geloof niet in diëten, maar in het veranderen van je levensstijl. Samen gaan we kleine aanpassingen in je huidige gewoontes maken zodat jij voor eens en voor altijd afrekent met die overtollige kilo's. Daarnaast zoeken we een manier van bewegen die jij leuk vindt en past in jouw dagelijkse patroon. Maak jezelf prioriteit en voel je goed in je eigen lichaam!

Social Media

"Ik begon met Instagram als stok achter de deur om af te vallen en het is nu uitgegroeid tot een inspiratiebron voor andere".

Ervaringsdeskundige

"Met mijn eigen ervaring  van 22 kilo afvallen wil ik nu graag andere helpen".

0C5A1631.jpg
WAAROM KIEZEN VOOR FABFITMAXIME?

Ervaring

Door mijn eigen jarenlange strijd ken ik alle valkuilen, excuses en problemen waar je mee worstelt bij het afvallen en fit worden.

Kennis

De afgelopen jaren heb ik enorm veel praktijkervaring en theoretische kennis opgedaan om te weten wat echt werkt en wat niet!

Motivatie

Met mijn aanstekelijke enthousiasme, realistische kijk op voeding & bewegen probeer ik andere te motiveren en inspireren.