LET'S COLLAB

Influencer marketing, het is niet meer weg te denken uit de hedendaagse marketingstrategie is van menig bedrijf. Wil jij in 2019 meer exposure op Instagram en jouw doelgroep bereiken via gave content dan ben je hier aan het goede adres! 

Instagram: +19K volgers

Doelgroep: man/vrouw tussen 18-45 jaar met een passie voor fitness en een gezonde lifestyle. 

Meer informatie voor bedrijven klik hier.

WOMENSBEST

Womensbest is dé website voor iedere fitgirl! Ze hebben verschillende collecties sportkleding, supplementen en lekkere verantwoorde snacks.

 

Mijn favoriet is de Fit Whey shake, de enige eiwit shake die ik echt lekker vind en waarvan ik na een training kan genieten. Shop nu en check mijn Instagram voor leuke acties!

OPLEIDINGEN2000

Opleidingen2000 biedt verschillende opleidingen aan op het gebied van voeding, bewegen en lifestyle. Afgelopen jaar heb ik 2 opleidingen bij hen gevolgd en ben zeer tevreden over de manier van lesgeven, inhoud, de kennis en enthousiasme van docente Mirjam. Een echte aanrader als jij je meer wilt leren over voeding en fitness.

 

Met code Maxime20 krijgt je 20% op de opleidingskosten.

FIRST ENERGY GYM

De enige pre-workout die voor mij werkt! Ik ben zelf niet van de poedertjes en drankjes, maar op dagen dat ik even wat minder energie heb gebruik ik FIRST Energy gum.

 

FIRST Energy Gum is een kauwgom met 80 mg cafeïne en bevordert prestaties en alertheid. Via een kauwgom wordt de cafeïne veel sneller opgenomen (10 min) in tegenstelling tot dranken (45 min). Ook veel atleten gebruiken FIRST.

10% korting met FABFIT

JOOZ JUICES

JOOZ Juices maakt 100% pure raw vegan sappen, vitamine shots, ready-todrink limonades en vegan-salades. Dagelijks vers voor u op bestelling gemaakt. Te bestellen voor thuis of op kantoor. Met deze sappen zit je al snel op je dagelijkse hoeveelheid vitaminen en mineralen.

KETOFIT.NL

KetoFit is er om jou te voorzien van alle informatie die je nodig hebt om een keto lifestyle tot een succes te maken. Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt leven of optimaal wilt genieten van alle voordelen. 

Contact

Fitness studio:

Purmerend

fabfitmaxime@hotmail.com

Kvk: 73886815 

BTW: NL001222665B59

Volg mij op social media

  • YouTube - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

©2018 by FabFitMaxime. Proudly created with Wix.com